Voorlichting

Informatieservice verzorgt de informatie voor cliënten bij Bavo Europoort. Patiënten, familieleden, hulpverleners en algemeen publiek kunnen bij Informatieservice terecht met algemene vragen over geestelijke gezondheidzorg. U kunt de medewerkers op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 67 89 123 of via het e-mail adres informatie@bavo-europoort.nl.

Preventie

Problemen los je het beste op als ze er nog niet zijn... 

Niemand denkt graag aan mogelijke problemen in de toekomst.

Wie dan leeft wie dan zorgt...! Maar sommige problemen zijn te voorkomen en in die gevallen is voorkomen beter dan genezen.

Preventie is dan de meest efficiënte zorg die er bestaat. Op elke leeftijd. Meestal niet direct zichtbaar, maar op termijn zeer dankbaar werk. Bavo Europoortheeft de preventieactiviteiten ondergebracht bij Context. Context is net als Bavo europoort onderdeel van de Parnassia Bavo Groep. Zij beschikken over uitgebreide kennis van uiteenlopende preventieactiviteiten voor verschillende doelgroepen. Met behulp van onderzoek, voorlichting, training en advies werken we samen aan het voorkomen van psychische problemen.

Hier vindt u het trainingsaanbod van Context in de regio Rijnmond